Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 18:23 Yorum: 0

Büyükelçi Wardana, Vali Türker'i ziyaret etti

ANTALYA (AA) - Endonezya Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi Wardana, Antalya Valisi Muammer Türker'i makamında ziyaret etti.Vali Türker, burada yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti...

Büyükelçi Wardana, Vali Türker'i ziyaret etti

ANTALYA (AA) - Endonezya Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi Wardana, Antalya Valisi Muammer Türker'i makamında ziyaret etti.

Vali Türker, burada yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Büyükelçi Wardana'ya Antalya hakkında bilgi verdi.

İki ülke arasındaki ticaret hacmini başta turizm sektörü olmak üzere nasıl geliştirileceği konusunda değerlendirmelerde bulunan Türker, EXPO 2016 Antalya için Endonezya'ya davette bulunulduğunu kaydetti.

Türker, Büyükelçi Wardana'ya, desteklerini beklediklerini ifade etti.

Valilik şeref defterini imzalayan Wardana ise 2014 Aralık ayında göreve başladığını, ziyaretinin ilk amacının tanımak olduğunu söyledi. 

Türker ile G20 zirvesini de görüşen Wardana, Türkiye ile Endonezya arasındaki iş imkanlarının ve ticari ilişkilerin nasıl geliştirilebileceği konuları araştırma yapmak üzere geldiğini, iş adamları ile de görüşeceğini kaydetti.

Vali Türker, Wardana'ya Expo 2016 Antalya'nın sembol çiçeği şakayık plaketi ile Antalya'yı tanıtıcı kitap, Büyükelçi Wardana'da Türker'e plaket verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber