Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Mayıs 2016 - 15:43 Yorum: 0

Büyükerşen’den Bakan Avcı’ya Frig Vadisi Çağrısı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Han Belediyesi ve Rekreasyon Derneğinin ortaklaşa düzenlediği Han'da Bahar Çiçekleri 2. Sanat ve Kültür Festivali ilçeye...

Büyükerşen’den Bakan Avcı’ya Frig Vadisi Çağrısı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Han Belediyesi ve Rekreasyon Derneğinin ortaklaşa düzenlediği Han'da Bahar Çiçekleri 2. Sanat ve Kültür Festivali ilçeye canlılık kattı. Festival kapsamında, Rekrerasyon Derneği sanatçılarının ve ilçe kadınlarının hazırladığı el işi ürünler Cumhuriyet meydanında ilçeye gelenlerin beğenisine sunuldu. Nilüfer Belediyesinin desteklediği festivalin açılışına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Han'da yapılan festivalle turizm hareketliliği yaşandığını belirterek, "Han ilçesi, Frig döneminden kalan eserleriyle, güzel ve büyüleyici doğasıyla, efsunlu vadisiyle inşallah turizmde hak ettiği yere ulaşacaktır. Han ilçesinin ekonomik değerlerinin başında turizmin gelmesi gerekiyor. Artık Eskişehir milletvekillerimizden birisi, Sayın Avcı Kültür ve Turizm Bakanı oldu. Şimdi kendisinden her türlü desteği rahatlıkla isteyebiliriz. Frig Vadisi projesi ayağa kalkarsa, Han gerçekten geleceği çok parlak ilçe olarak ismini duyuracaktır" dedi.

Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Başkan Büyükerşen'e katkılarından dolayı plaket ve yöresel el dokuması heybe sundu. Büyükerşen heybeyi sırtına attıktan sonra, plaketi de heybenin içine koydu. Nilüfer'den gelen tiyatrocular da Büyükerşen'e 5 bin 400 kişinin koreografiyle oluşturduğu Atatürk portresinin havadan çekilmiş fotoğrafını hediye etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber