Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Haziran 2016 - 10:48 Yorum: 0

Büyükşehir Ailesi İftarda Buluştu

Büyükşehir Belediyesi'nin her yıl geleneksel hale getirdiği personel iftarı, bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.

Büyükşehir Ailesi İftarda Buluştu

Büyükşehir Belediyesi'nin her yıl geleneksel hale getirdiği personel iftarı, bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Merinos AKKM terasında gerçekleşen iftar programında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'yı idealist kadrolarla geleceğe taşımaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Altepe ve ilçe belediye başkanlarının yanı sıra eski başkanlardan Erdem Saker ile Erdoğan Bilenser'in de katıldığı programa, Büyükşehir bürokratları ve çalışanları aileleriyle birlikte eşlik etti. Program sonunda Büyükşehir ve BUSKİ'den emekli olan personel, Başkan Altepe'nin elinden teşekkür plaketlerini aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaptığı konuşmada, son yıllarda yapılan yatırımlarla Bursa'nın bir bütün olarak kalkınmaya devam ettiğini ifade etti. Bütünşehir uygulamasıyla birlikte 17 ilçe 1070 mahalleden sorumlu hale geldiklerini belirten Başkan Altepe, tüm köylerde alt ve üst yapı, tarım ve hayvancılığa destek hamlesi başlattıklarını söyledi. Artık devletin yükümlülüğünde olan yatırımları gerçekleştirdiklerini, gölet ve sulama tesisleri gibi yatırımların yine Büyükşehir tarafından hizmete alındığını söyleyen Başkan Altepe, bir yandan tarım gelişirken diğer yandan ticarette de ciddi adımlar attıklarını ifade etti. "Bursa gelişsin" diye Yenişehir Havaalanı'na aylarca ücretsiz yolcu taşıdıklarını belirten Başkan Altepe, "Hava ve deniz ulaşımı gelişmeyen bir kent dünya kenti olabilir mi? Bu konuda Bursa öncü oldu. Her alanda adımlar attı. Atılan adımların neticesi olarak, şu anda uçaklarımız da gemilerimiz de helikopterlerimiz de çalışıyor" dedi. Büyükşehir Belediyesi'nce gerçekleştirilen yatırımların Bursa'yı raylı sistemler üretiminde dünyada ilk 10'a soktuğunu kaydeden Başkan Altepe, "Bursa bir vizyon ortaya koyarak, sanayiye öncülük yaptı. Şu anda caddelerimizde çalışan metro ve tramvay vagonlarının hepsi yerli. "Bursa dünya şehri olacak, ilk 10'a girecek" denseydi kimse inanmazdı. Şu anda dünyada tramvay üreten ilk 10 şehirden biri Bursa" diye konuştu.

Başkan Altepe, iftar programı kapsamında Büyükşehir ve BUSKİ'den emekli olan personele teşekkür plaketlerini takdim etti. Büyükşehir neferlerinin onlarca yılını Bursa için harcadığını, kentin her bir köşesinde yapılan hizmetlerde emeklerinin olduğunu kaydeden Başkan Altepe, "Özellikle onlara sabreden, yapılan hizmetleri kolaylaştıran ailelerine, eş ve çocuklarına teşekkür ediyorum. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki hayatlarında da başarılı olurlar. Yaptıkları çalışmalardan dolayı şükranlarımı arz ediyorum. Ramazan ayı, hepimiz için hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Ailesi İftarda Buluştu

Büyükşehir Ailesi İftarda Buluştu

Büyükşehir Ailesi İftarda Buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber