Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:08 Otomobile çarpan motosiklette bulunan iki genç hayatını kaybetti: Araçtaki...04:52 Sarıyer’de uygulamadan kaçan otomobil sürücüsü, park halindeki araçlara çar...01:23 Aranan şahıs motosikletli polislerden kaçamadı01:14 Okul çevresinde küçük çocuklara sigara satanlara operasyon01:05 Bakan Tunç: “Antalya’da bir kişinin otomobilin arkasına bağlanarak sürüklen...00:50 TCMB: “Menkul kıymet tesisine ilişkin düzenleme yürürlükten kaldırılmıştır”00:46 Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü: Kaza yapan otomobil pompa önünde t...00:45 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldı...00:42 Polonyalı turisti Pamukkale’de unutup Salda’ya gittiler00:36 İş yerinde bacağından silahla vuruldu00:28 Kaza ihbarında bulundukları polislere sürpriz yaptılar00:22 Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı00:21 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri töreni yapıldı00:19 Böyle kaza görülmedi: İnşaat çukuruna devrilen araç kamyonun kasasına girdi00:19 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak kaldırılmaya başlandı00:10 Devler Ligi’nde finalin adı: Real Madrid - Borussia Dortmund23:48 Kuzey Makedonya’nın yeni cumhurbaşkanı Gordana Siljanovska Davkova oldu23:46 Konya’da üç tekerlekli bisiklet otomobille çarpıştı: 1 yaralı23:45 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Küba’nın bağımsızlık mücadelesinin öncüsü Jose Mart...23:44 Kayıp yaşlı kadın 300 metrelik uçurumda ölü bulundu
Yerel 09 Eylül 2016 - 11:13 Yorum: 0

Büyükşehir Badmintonda da iddialı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen badminton 13 yaş altı il birinciliği turnuvalarında, Manisa Büyükşehir Belediyespor'u...

Büyükşehir Badmintonda da iddialı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen badminton 13 yaş altı il birinciliği turnuvalarında, Manisa Büyükşehir Belediyespor'u temsil eden sporcular büyük başarılara imza attı. 4 altın, 4 gümüş ve 4 bronz madalya kazanan yeşil-beyazlı sporcular Ankara'da yapılacak olan Türkiye şampiyonasında Manisa Büyükşehir Belediyespor'u temsil edecek ve milli takım kadrosunda yer almak için yarışacak.

Judo'dan jimnastiğe, atıcılıktan bilardoya kadar son dönemde turnuvalarda elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediyespor, badmintonda da iddiasını ortaya koydu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen badminton 13 yaş altı il birinciliği turnuvalarında, Manisa Büyükşehir Belediyespor rüzgarı esti. Çok Amaçlı Spor Salonu'nda yapılan turnuvada Manisa Büyükşehir Belediyespor'u temsil eden sporcular 4 altın, 4 gümüş ve 4 bronz madalya topladı.

Milli takım için yarışacaklar

Dereceye giren yeşil-beyazlı sporcular 22-25 Eylül tarihlerinde Ankara'da yapılacak olan Türkiye şampiyonasında Manisa Büyükşehir Belediyespor'u temsil edecek ve milli takım kadrosunda yer almak için yarışacaklar.

Başarılı sporcuları kutladı

Farklı branşlarda elde edilen başarıların kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, "Bütün branşlarımızda başarı hedefliyoruz ve bu doğrultuda hareket ediyoruz. Bu anlamda düzenlenen turnuvada güzel başarılar elde eden sporcularımızı ve hocalarımızı tebrik ediyorum. Bize bu olanakları sağlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e de teşekkür ediyorum. İnşallah, Ankara'da yapılacak olan şampiyonada da sporcularımız güzel başarılar elde ederek, ülkemizi temsil edecekler" dedi.

Büyükşehir Badmintonda da iddialı

Büyükşehir Badmintonda da iddialı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber