Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Mayıs 2016 - 16:24 Yorum: 0

Büyükşehir Basket Takımı Gediz Üniversitesi İle Karşılaşacak

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, playoff çeyrek final serisinin ilk maçında Gediz Üniversitesi ile karşılaşacak.

Büyükşehir Basket Takımı Gediz Üniversitesi İle Karşılaşacak

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, playoff çeyrek final serisinin ilk maçında Gediz Üniversitesi ile karşılaşacak.

12 Mayıs Perşembe günü, Gediz Üniversitesi Spor Salonu'nda oynanacak mücadele, saat 16.00'da başlayacak. İzmir yolculuğuna çıkan tüm teknik ekip ve oyunculara başarı dileklerini ileten Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, 2 maç sonunda şehre avantajlı sonuçlarla döneceklerini ifade etti. Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar yaptığı açıklamada, "34 haftalık normal lig sezonunu geride bıraktık. Şimdi en önemli maçlar için parkeye çıkacağız. Sıralamada bitirdiğimiz yer gereği serinin ilk iki maçını deplasmanda oynayacağız. Her zaman takımımıza ve teknik ekibimize güvendiğimizi ifade ettik. İnşallah deplasmanda oynayacağımız maçları kazanarak şehrimize avantajlı bir şekilde döneceğiz. Buradan taraftarlarımıza da bir çağrıda bulunmak istiyorum. Playoff çeyrek final serisinde evimizde oynayacağımız mücadelelerde tüm basketbol severleri takımımızın yanında olmaya davet ediyoruz. Taraftarlarımızın oyunun gidişatına gösterdiği etkiyi daha önceki maçlarımızda da gördük. Onların ne kadar önemli bir faktör olduğunu da biliyoruz. Bu yüzden sahamızda oynayacağımız maçların dolu tribünler önünde oynanmasını temenni ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber