Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 09 Nisan 2014 - 09:55 Yorum: 0

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Polis Haftasını kutladı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Polis Haftasını kutladı

MALATYA GUNCEL- 30 Mart tarihinde yapılan seçimlerde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Ahmet Çakır, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ilk mesajını emniyet teşkilatı için verdi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın mesajı şöyle;

Demokratik hukuk devletinin vazgeçilmezi olan can ve mal güvenliğinin sağlanmasında baş rolü oynayan emniyet teşkilatımızın, 169. kuruluş yıldönümünü gururla kutlamaktayız. Vatanımızı ve milletimizi suç ve suçlulara karşı koruyan, bizlerin huzur ve güven içerisinde yaşamasını sağlayan, tüm polis teşkilatının kuruluş yıldönümü kutlu olsun.

Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisi, halkın içinden gelip, bizim evlatlarımız, kardeşlerimizdir. Görevini her zaman fedakarca yaparak, gerektiğinde canını hiçe sayan emniyet teşkilatımız bu sayede, toplumumuzun güven ve takdirini kazanmıştır.

Ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveriyle çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın 169. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyoruz.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber