Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Eylül 2017 - 17:18 Yorum: 0

Büyükşehir Belediye Başkanı güreş ağası oldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri'nin ağası seçildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı güreş ağası oldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri'nin ağası seçildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Güreş Federasyonu işbirliğiyle, Süleymanpaşa ilçesine bağlı İnecik Mahallesi'ndeki çayırlık alanda başlayan Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri Turnuvası devam ediyor. Turnuva arasında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ihalesiz yapılan seçimlerde Tekirdağ Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşlerinin ağası oldu.

Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşler Turnuvası alanında açıklamada bulunan Kırkpınar Ağası Ahmet Çetin, "Ben Kırkpınar Ağasıyım. Biz de diyoruz ki Büyükşehir Belediye Başkanımız bu yılın ağası olsun" diyerek vatandaşlara sorması üzerine büyük bir alkış sesi geldi.

"Ağa olmak benim için bir onurdur"

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da güreş alanında yaptığı açıklamada, "Kırkpınar Ağası bize bir jest yaptı. Bu tarihi güreşlerimizi devam ettirmek ana hedefimiz. Böyle bir hedefte de ağa olmak benim için bir onurdur. Sağ olun var olun" dedi.

Ağalık ihalesindeki koç silahlı kuvvetlere verilmek üzere jandarma komutanı kıdemli Albay Erdal Eren'e teslim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber