Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Mart 2015 - 19:23 Yorum: 0

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, Manyas'ta

BALIKESİR (AA) - Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Manyas'ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.İlk olarak Manyaslılar Vakfı Aşevi'ni ziyaret eden Uğur, Vakıf Başkanı...

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, Manyas'ta

BALIKESİR (AA) - Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Manyas'ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Manyaslılar Vakfı Aşevi'ni ziyaret eden Uğur, Vakıf Başkanı Fevzi Karakaş'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette yoksullara verilebilecek bir tas çorbanın önemine değinen Uğur, yoksullara, ve yaşlılara yardımın en güzelini yaptıklarını belirtti.

Dana sonra AK Parti ilçe binasına giden Uğur, İlçe Başkanı Hasan Kahraman ile bir süre sohbet etti. Kahraman, Uğur'a Bandırmaya kurulacak üniversite kapsamında ilçeye 1 fakülte düşünülmesini teklif etti. Uğur da, "Hele Bandırma Üniversitesi bir kurulsun. Bayağı uğraştık, kuyruğuna geldik. Balıkesir'de üç üniversite olacak inşallah. Bandırma'dan sonra körfeze de bir üniversite kuracağız" dedi.

Buradaki ziyaretlerini tamamlayan Uğur, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şoförler Odası ve Belediye Başkanlığı'nı ziyaret ederek temaslarda bulundu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber