Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 26 Mart 2019 - 11:53 Yorum: 0

-Büyükşehir Belediyesi 3 caminin halılarını değiştirdi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Korkuteli'nde bulunan üç camini halıları yenilendi.

-Büyükşehir Belediyesi 3 caminin halılarını değiştirdi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Korkuteli'nde bulunan üç camini halıları yenilendi. Üç camiye toplamda 650 metrekare yeni halı döşendi.

Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi ekipleri, vatandaşların daha rahat ibadet edebilmeleri için Korkuteli Merkezde bulunan Pazar Camisi, Çomaklı Mahallesinde bulunan Bağlar Camii ve Yazır Mahalle Camii olmak üzere üç camide 650 metrekare halı döşedi.

Konu ile ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi Müdürü Mustafa Ünlü, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel, tüm ilçelerimizde ibadethanelerin bakımına ve onarımına büyük önem veriyor. Bu anlamda bizde ilçemizde halıları çok yıpranış olan üç camide değişiklik yaptık. İlçemiz Pazar Camisi, Çomaklı Mahallesi Bağlar Camisi ve Yazır Camisi olmak üzere üç camide toplam 650 metrekare yeni halı döşedik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'e teşekkür ederiz." dedi.

-Büyükşehir Belediyesi 3 caminin halılarını değiştirdi

-Büyükşehir Belediyesi 3 caminin halılarını değiştirdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber