Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Ağustos 2016 - 17:43 Yorum: 0

Büyükşehir belediyesi, Adnan Menderes Caddesi için uyardı

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Adnan Menderes Caddesi'nde asfalt serim işlemleri devam etmektedir. Bu kapsamda 20 Ağustos Cumartesi günü,...

Büyükşehir belediyesi, Adnan Menderes Caddesi için uyardı

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Adnan Menderes Caddesi'nde asfalt serim işlemleri devam etmektedir. Bu kapsamda 20 Ağustos Cumartesi günü, 08.00 ile 16.00 saatleri arasında Eski Terminal Kavşağı ile Devlet Hastanesi arasında kalan bölüm trafiğe kapatılacaktır" ifadelerine yer verildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "'Şehir Senin İçin Yenileniyor" sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri Adapazarı Adnan Menderes Caddesi'nde devam etmektedir. Arterin Eski Terminal Kavşağı ile Devlet Hastanesi arasında kalan bölümünde asfalt çalışması sürdürülecektir. Bu kapsamda 20 Ağustos Cumartesi günü, 08.00 ve 16.00 saatleri arasında Eski Terminal Kavşağı'ndan Devlet Hastanesi yönüne gidişlerde kullanılan yol trafiğe kapatılacaktır. Ulaşımın farklı güzergahlardan kullanılması olası mağduriyetleri de önleyecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber