Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Temmuz 2014 - 11:03 Yorum: 0

Büyükşehir Belediyesi akaryakıt istasyonlarına denetim başlattı

ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçelerdeki akaryakıt ve LPG ikmal istasyonlarını denetliyor.Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı Denetim...

Büyükşehir Belediyesi akaryakıt istasyonlarına denetim başlattı

ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçelerdeki akaryakıt ve LPG ikmal istasyonlarını denetliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı Denetim ve Ruhsat Şube Müdürlüğü ekipleri, 6360 sayılı kanunla sınırlarına dahil olan 14 ilçede faaliyet gösteren akaryakıt ve LPG ikmal istasyonlarını denetlenmeye başladı.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Uğurcan Ecemiş, yaptığı açıklamada, denetim ekibinin Antalya'nın en ücra yerlerinde görev yaptığını kaydetti.

İstasyonların, işyeri açma ve çalışma ruhsatlarına ilişkin yönetmelik esaslarına göre denetlendiğini belirten Ecemiş, şöyle konuştu:

"İstasyonlarda yangın güvenlik önlemleri, imar durumları, TSE standartları, iş sağlığı, vaziyet planları, karayolu trafik güvenliği ile ilgili diğer mevzuatlara uygunluk koşulları inceleniyor. Denetimler önümüzdeki günlerde otoparklar, toptancı halleri, terminallerde faaliyet gösteren işyerlerinde devam edecek."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber