Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Ekim 2019 - 15:08 Yorum: 0

Büyükşehir Belediyesi Marmaris’te tarımı anlattı

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Marmaris Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen EcoFest Marmaris festivaline katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Marmaris’te tarımı anlattı

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Marmaris Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen EcoFest Marmaris festivaline katıldı. Festivalde Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan meyve sebze kurutma tesisi ve yine Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Türkiye'nin en kapsamlı Yerel Tohum Merkezi vatandaşlara anlatıldı.

Bu yıl ilki düzenlenen festivalde stant açan Muğla Büyükşehir Belediyesi gelen ziyaretçilere meyve-sebze kurutma tesisi hakkında kapsamlı bilgiler verirken tesiste kurutulan ürünler ikram edildi. Vatandaşlara Yerel Tohum Merkezinin yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi verilirken Büyükşehir Belediyesi bünyesinde üretilen Tıbbi Aromatik Bitkiler ve yağlarının tanıtımı yapıldı.

Festivalin 3. Günü "Türkiye ve Yerelde Ekolojik Tarım/Milli Tarım Politikaları ve Yerelde Ekolojik Tarım" ana başlığı altında yapılan söyleşide Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu projeler hakkında bilgi verildi.

Büyükşehir Belediyesi Marmaris’te tarımı anlattı

Büyükşehir Belediyesi Marmaris’te tarımı anlattı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber