Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Eylül 2016 - 13:08 Yorum: 0

Büyükşehir Belediyesi yıkama ve temizleme çalışması yapıyor

12 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan Kurban Bayramı'na sayılı günler kalırken, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin bayram hazırlıkları yoğun bir...

Büyükşehir Belediyesi yıkama ve temizleme çalışması yapıyor

12 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan Kurban Bayramı'na sayılı günler kalırken, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin bayram hazırlıkları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Bayram öncesi ve bayram esnasında herhangi bir sıkıntı yaşanmadan, vatandaşların rahat bir şekilde bayramını geçirmeleri için her alanda çalışmalar gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, bayramda yoğun ziyaretlerin yaşandığı mezarlıklarda da temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi'ne bağlı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü, şehir mezarlığı ile birlikte merkezde bulunan diğer 11 mezarlıkta temizlik ve bakım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Yoğun bir şekilde sürdürülen temizlik ve bakım çalışmalarının bayrama kadar bitirileceği belirtilirken, arefe gününde ise şehir mezarlığındaki şehitliğin gülsuyu ile cami ve gasilhane etrafının ise deterjanlı suyla yıkanacağı kaydedildi.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanı içerisinde bulunan ana arterler üzerindeki camilerin avlu ve kaldırımlarının da Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'na bağlı Atık Yönetimi ve İlaçlama Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkanacağı belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi yıkama ve temizleme çalışması yapıyor

Büyükşehir Belediyesi yıkama ve temizleme çalışması yapıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber