Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Kasım 2016 - 14:58 Yorum: 0

Büyükşehir Belediyesi’nden, sevgi yuvasına ziyaret

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla Mersin Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız...

Büyükşehir Belediyesi’nden, sevgi yuvasına ziyaret

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla Mersin Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz adına koruma altında olan çocukları ziyaret eden Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, çocuklara Başkan Kocamaz'ın selam ve sevgilerini iletti. Ziyaret sırasında çocuklarla ilgilenen Gökbel, onlarla sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Dünya Çocuk Hakları Günü'nün anlam ve önemini pekiştirmek amacıyla yapılan ziyarette çocuklara içlerinde çeşitli hediyelerin bulunduğu paketler verildi. Hediye paketlerinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan "Çocuk Haklarına Yolculuk" ve "İstismara Son, Beni Duy" isimli kitaplar da çocuklara dağıtıldı. Çocukların anlayabilecekleri dille yazılmış kitaplarda, Çocuk Hakları Sözleşmesi'nin 38 maddesi ve çocuk istismarının ne olduğu, istismar türleri, istismara maruz kalan çocuğun ne yapması gerektiği gibi konular en sade ve anlaşılır şekliyle anlatılıyor.

Çocuklar ziyaret sonrasında Başkan Kocamaz'a teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getirdi.

Büyükşehir Belediyesi’nden, sevgi yuvasına ziyaret

Büyükşehir Belediyesi’nden, sevgi yuvasına ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber