Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Eylül 2016 - 14:24 Yorum: 0

Büyükşehir Belediyespor federasyon kupası’nı namağlup tamamladı

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Federasyon Kupası'nı namağlup tamamladı.

Büyükşehir Belediyespor federasyon kupası’nı namağlup tamamladı

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Federasyon Kupası'nı namağlup tamamladı. Tüm teknik ekip ve sporcuları tebrik eden Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, yeni sezon öncesi Basketbol Süper Ligi yolunda tüm ekibe başarılı bir sezon temenni etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, 20 - 25 Eylül tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Federasyon Kupası grup mücadelelerini namağlup tamamladı. Mamak Belediyesi Ankara DSİ, Akhisar Belediyesi, Acıbadem Üniversitesi, Final Gençlik ve İstanbul Beylikdüzüspor zorlu rakiplerle karşılaşan dev adamlar, lig öncesi rakiplerine gözdağı verdi. Antalya'da ortaya konulan mücadeleden duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, tüm teknik ekip ve oyuncuları tebrik etti.

Başkan Orhan Bayraktar konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Federasyon Kupası'nın ilk ayağı olan grup mücadelelerini başarılı bir şekilde tamamladık. Ligin dominant ekiplerine karşı üstün bir oyun sergileyerek grubu namağlup bir şekilde lider bitirdik. Sporcularımız sahada seyir zevki yüksek mücadeleler izlettirdi. Şubat ayında final maçları oynanacak. İnşallah istikrarlı bir şekilde yolumuza devam ederek kupayı kaldıracağız. Tüm teknik ekibimizi ve sporcularımızı kutluyorum. Basketbol Süper Ligi hedefiyle yola çıktığımız uzun lig maratonunda perde bu hafta açılıyor. İlk maçımızı ligin yeni ekiplerinden Düzce Belediyespor ile oynayacağız. Takımımız hazırlık dönemini iyi bir şekilde geçirdi. Hazırlık maçlarında, turnuvalarda ve son olarakta Federasyon Kupası'nda bunu gördük. İnşallah daha da iyi olacağız. Takımımıza ve teknik ekibimize yeni sezon öncesi başarılar diliyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber