Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Ekim 2016 - 09:43 Yorum: 0

Büyükşehir Belediyespor’da milli gurur

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un genç futbolcusu Oğuz Cengiz, önemli bir başarıya imza atarak 16-20 Ekim tarihlerinde İstanbul Riva'da yapılacak olan...

Büyükşehir Belediyespor’da milli gurur

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un genç futbolcusu Oğuz Cengiz, önemli bir başarıya imza atarak 16-20 Ekim tarihlerinde İstanbul Riva'da yapılacak olan Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazandı. Milli takım yolunda önemli bir adım atan Oğuz, başarısı ile Manisa Büyükşehir Belediyespor'un gurur kaynağı oldu.

Farklı branşlarda elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü başarılarına bir yenisini daha ekledi. Manisa Büyükşehir Belediyespor'un genç futbolcusu Oğuz Cengiz, İzmir'de yapılan Bölge Seçmelerinde beğenilerek, 16-20 Ekim tarihlerinde İstanbul Riva'da yapılacak olan Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazandı.

"Oğuz'un başarısıyla gururlandık"

Genç yeteneği tebrik eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, "Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak ülke sporuna adını yazdıracak sporcular yetiştirmek için emin adımlarla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnanıyorum ki, önümüzde günlerde başarısıyla gururlandığımız Oğuz Cengiz gibi çok sayıda Manisalı sporcumuzun başarısı ortaya çıkaracaktır. Bu anlamda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün spora verdiği destekle, gençlerimizin ve çocuklarımızın spor yapmaları adına tüm imkanlarımızı seferber ettik. Genç sporcumuz Oğuz Cengiz'i tebrik ediyor, İstanbul'da yapılacak olan Milli Takım seçmelerinde de başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber