Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
13:51 Tacikistan’da Moskova saldırısıyla bağlantılı 9 gözaltı13:51 Süper Lig’de 31. hafta hakemleri açıklandı13:50 Pamukkale Adayı Ertemur, “Pamukkale ittifakı’nı oluşturduk, tamam inşallah”13:49 Yozgat’ta öğrencilerden şehitlere büyük vefa13:49 Bin 155 adet sentetik ecza ile yakalanan şahıs gözaltına alındı13:48 ATO Başkanı Baran: “Enflasyonla mücadelede başarıya ulaşacağız, başka yolu...13:48 Başkan Sandıkçı: “Yolumuza hız kesmeden devam edeceğiz”13:47 Elektrik firmasından ’seçim’ tedbirleri13:46 Soyer’den veda öncesi son toplantı: “Ben yola devam ediyorum”13:46 Bina görevlisi büyükşehir belediye başkanlığı için yarışacak13:45 Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı...13:44 Rusya’nın Ukrayna’da hedef aldığı enerji santrallerinde hasar meydana geldi13:43 Tüpraş ilk Entegre Faaliyet Raporu’nu yayımladı13:43 YSK Başkanı Yener: “YSK seçimlerin güvenli bir ortamda gerçekleşmesi için t...13:42 Bozbey: “Bursa’yı tanıştıracağımız metrobüs için ön siparişi verdik”13:41 Niksarlı 301 çiftçiye nohut ve ayçiçeği tohumu dağıtıldı13:40 Eyvan Sohbetleri’nin konusu ’Kayseri’de Ramazan gelenekleri’ oldu13:40 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı13:37 Büyükkılıç Yahyalı’dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı,...13:36 Mutfakta çıkan yangın kafeyi kül etti
Sami Er
Türkiye 13 Aralık 2017 - 15:53 Yorum: 0

Büyükşehir Belediyespor’da yeni dönem

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediyespor Kulübü'nün yeni başkanı oldu.

Büyükşehir Belediyespor’da yeni dönem

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediyespor Kulübü'nün yeni başkanı oldu.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün olağanüstü genel kurulu BUSKİ Konferans Salonu'nda yapıldı. Büyükşehir Belediyespor Kulübü eski Başkan Yardımcısı İlhan Satık, 2009-2017 yılları arasındaki faaliyet raporlarını genel kurula aktardı. Önergelerin ve değişikliklerinin genel kurul tarafınca oy birliği ile onaylanmasının ardından yönetim, 15'ten 13 kişiye düşürüldü. Yapılan seçimin ardından yeni yönetim belirlenirken Başkan Alinur Aktaş, kürsüye gelerek teşekkür konuşması yaptı.

Görev süresi biten yönetim kuruluna teşekkür eden Başkan Aktaş, "İlhan Satık başta olmak üzere, kulübe bugüne kadar hizmet etmiş herkese teşekkür ediyorum. Değişim ve dönüşüm, hayatın bir gerçeği. Futbolun popüler olduğu bir durumda, hele ki Bursa gibi bir şehirde, spor işlerini icra etmek zordur. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Avrupa'da kazandığı başarılarla tanıtımımıza katkı koymuş bir kurum. Bugüne kadar yapılanların üzerine koyarak ilerleyeceğiz. İşi daha ileri götürmek istiyoruz. Gençleri ve tecrübeli arkadaşları harmanlayarak bir yönetim oluşturduk. Vatandaşlarımıza daha fazla dokunarak ve altyapıya önem vererek elde edilen başarıları daha ileriye götürmek istiyoruz" diye konuştu.

Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Alinur Aktaş, Ahmet Köken, Ahmet Yıldız, Ahmet Bayhan, Murat Mestan, İbrahim Toprak, Dergah Alkan, Celalettin Güneş, Gökhan Dinçer, Fehim Ferik, İsmail Öztürk, Fuat Alpaslan, Kenan Kibar.

Denetim kuruluna ise Sadık Kibar, Ömer Furkan Banaz, Emircan Aydın seçildi.

Büyükşehir Belediyespor’da yeni dönem

Büyükşehir Belediyespor’da yeni dönem

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber