Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Ekim 2020 - 14:13 Yorum: 0

Büyükşehir Efeler’de okulları dezenfekte ediyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı'nda yüz yüze eğitim başlarken korona virüs salgınına karşı Efeler'de okulları dezenfekte...

Büyükşehir Efeler’de okulları dezenfekte ediyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı'nda yüz yüze eğitim başlarken korona virüs salgınına karşı Efeler'de okulları dezenfekte ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, talep eden tüm kamu kurumlarına destek verildiği gibi okulları da dezenfekte etmeye devam edeceklerini ifade etti. Başkan Çerçioğlu, çocukların sağlığının her şeyden önemli olduğunun altını çizdi.

Aydın il genelinde talep eden tüm kamu kurumlarında düzenli olarak dezenfeksiyon işlemi gerçekleştiren Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Efeler'de de okulları dezenfekte ediyor. Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında yapılan dezenfeksiyon işlemiyle çocukların yüz yüze eğitim sürecini sorunsuz atlatması hedefleniyor.

Çocukların sağlığının korunması için titizlikle ve okullarda insan eli değen her yerin dezenfekte edildiğini belirten Başkan Çerçioğlu, "Ben de bir anne olarak anne-babaların çocuklarının üzerinde nasıl titrediklerini çok iyi biliyorum. Eğitim-öğretim yılı içerisinde okullarımızı düzenli olarak dezenfekte etmeye devam edeceğiz. Çocuklarımızın sağlıklarının korunması en büyük önceliğimiz" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Efeler’de okulları dezenfekte ediyor

Büyükşehir Efeler’de okulları dezenfekte ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber