Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 20 Ekim 2017 - 09:23 Yorum: 0

Büyükşehir engellilerin hayatını kolaylaştırıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız'a ziyarette bulundu.

Büyükşehir engellilerin hayatını kolaylaştırıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız'a ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Yasemin Yıldız, "Cengiz Başkanımız sayesinde Manisa'da engellilerin hayatını kolaylaştıracak hizmetler gördük. Allah ondan razı olsun" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız'ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Yasemin Yıldız, "Öncelikle nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak özellikle Evde Bakım Hizmetiniz muazzam güzel bir çalışma. Evde Bakım Hizmeti personelinizin güler yüzlü ve insancıl davranışları bizleri çok memnun etti. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün sayesinde Manisa'da engellilerin hayatını kolaylaştıran hizmetlerle tanıştık. Manisa Cengiz Başkan ile ilkleri yaşadı. Desteğini her zaman görüyoruz. Allah ondan razı olsun" dedi.

Büyükşehir engellilerin hayatını kolaylaştırıyor

Büyükşehir engellilerin hayatını kolaylaştırıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber