Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Kasım 2017 - 09:18 Yorum: 0

Büyükşehir Engellilerle istişare halinde

Büyükşehir Belediyesi'nin koordinesinde engelli dernekleri ile bir koordinasyon toplantısı yapıldı.

Büyükşehir Engellilerle istişare halinde

Büyükşehir Belediyesi'nin koordinesinde engelli dernekleri ile bir koordinasyon toplantısı yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Ali Karcıoğlu başkanlığında yapılan toplantıda, engellilerle ilgili yapılan ve yapılacak olan çalışmalar ele alındı.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'nda, farklı engel gruplarının üye oldukları derneklerin başkanlarıyla bir araya gelinerek istişarede bulunuldu. Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Ali Karcıoğlu, toplantıda ele alınan konuların bundan sonra yapacakları çalışmalara ışık tutacağını dile getirdi. Yapacakları çalışmalar öncesi tüm engel gruplarının görüşlerini almak istediklerini ifade eden Karcıoğlu, gerekli istişarelerle kendilerine bir yol haritası çizdiklerini kaydetti.

Toplantıya katılan derneklerin başkanları da bünyelerindeki engel gruplarının beklentilerine ilişkin bilgiler verdiler.

Büyükşehir Engellilerle istişare halinde

Büyükşehir Engellilerle istişare halinde

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber