Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Nisan 2017 - 14:43 Yorum: 0

Büyükşehir güreş takımı yarı finalde

Malatya Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı emin adımlarla Süper Lige ilerliyor.

Büyükşehir güreş takımı yarı finalde

Malatya Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı emin adımlarla Süper Lige ilerliyor. Geçtiğimiz haftalarda yapılan müsabakalarda rakiplerine büyük üstünlük sağlayan Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı, bu hafta Ankara'da yapılan maçları da kazanarak, grup lideri olarak yarı finale çıktı.

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından verilen bilgilere göre, Türkiye Güreş Federasyonu Büyük Erkekler Grekoromen Türkiye Birinci Liginde mücadele eden Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı, müsabakalarda üstün başarılar göstererek, Süper Lig hedefine emin adımlarla ilerliyor.

A grubunda mücadele eden ve Malatya ile Samsun'da yapılan karşılaşmalardan galibiyetle ayrılan Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı, Ankara'daki müsabakalarda da rakiplerini yenerek, grubunu lider tamamlayıp, yarı finale çıktı.

Ankara'da Yaşar Doğu Spor Salonunda yapılan müsabakalarda Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı, Ankara Şampiyonlar Kulübü'nü 5-3, Samsun Kulübünü ise 6-2 yenmeyi başardı.

Antrenör Hasan Özdemir nezaretinde, 60 kg Muhammet Kalender, 66 kg Ali Burak Toy, 71 kg Hulusi Kaplan, 75 kg Murat Çevik, 80 kg Önder Aktaş, 85 kg Fikret Dağdeviren, 97 kg Ramazan Sarı ve 120 kg AbdulKadir Çebi'den oluşan Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı önümüzdeki günlerde yarı final müsabakalarına çıkacak.

Yarı final müsabakalarının ise önümüzdeki günlerde çekilecek olan kurayla belirleneceği kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber