Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 16 Ekim 2016 - 12:53 Yorum: 0

Büyükşehir Meclisi, Tavas’da toplandı

Denizli Büyükşehir Belediye Meclis, Ekim ayı toplantılarının ilk birleşimi, Tavas ilçesinin Kızılcabölük Mahallesi'nde gerçekleşti.

Büyükşehir Meclisi, Tavas’da toplandı

Denizli Büyükşehir Belediye Meclis, Ekim ayı toplantılarının ilk birleşimi, Tavas ilçesinin Kızılcabölük Mahallesi'nde gerçekleşti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı ilk birleşim toplantısını Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığında Tavas ilçesinin Kızılcabölük Mahallesi'nde gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın başkanlığında yapılan toplantı Tavas Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetleri anlatan tanıtım filmlerinin gösterimiyle başladı.

Tavas'ın hizmet etmeyi, çalışmayı ve almadan vermeyi şiar edindiğini belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Bugün Tavas'tayız. Tavas'ın bizim için ayrı bir önemi var. Burası bizim doğduğumuz, kökümüzün olduğu, atamızın yattığı manevi değeri yüksek bir ilçemiz. Tavas, Büyükşehir olmamızla birlikte farklı bir yürüyüşe geçti. Tavas Belediyemiz tüm mahallere hizmet eder hale geldi. Büyükşehir Belediyemiz de tüm Denizlimize hizmet eder hale geldi. Geride kalan 2,5 yılda büyük mesafe aldık, birçok hizmet yaptık. Halkımızın alt yapı ile ilgili ihtiyaçlarının çözülmesi noktasında şu anda Tavas ve tüm Denizli şantiye havasında. İnşallah 2017'de bu inşaatlar bittiğinde modern alt ve üst yapıları tüm mahallelerimizde görür hale geleceğiz" diye konuştu.

Bir dizi ziyaret için son 3 gündür Ankara olduğunu anlatan Başkan Zolan, "Orada Denizlimizin ihtiyaçları ile ilgili bir dizi ziyarette bulundum. Şunu net olarak söyleyebilirim ki Denizli'ye uğrayıp geçenler, Denizli'yi görenler her gittiğimiz yerde, Denizli'den övgüyle bahsediyor. Başkentimizde de artık Denizli başka bir noktada. Bunu hep birlikte başardık" dedi. Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bu 3 günlük programda onlarca ziyaret gerçekleştirdik. Bakanlarımıza, bakan yardımcılarımıza, müsteşarlarımıza, genel müdürlerimize derdimizi aktardık. Gittiğimiz her yerde teveccüh görerek dertlerimize derman olma noktasında bize katkı sağladılar." Ankara ziyaretinde her yere uğramaya çalıştıklarını vurgulayan Başkan Zolan, "Çarşamba günü akşamı özel bir programda Sayın Başbakanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımızla bir araya geldik. Üzerimizde kalmasın Sayın Cumhurbaşkanım dedi ki, "Denizli'ye benden selam götür." Onun için Sayın Cumhurbaşkanımızın hepinize selamı var. Onu da size aktarmış olayım" diye konuştu.

Öte yandan Başkan Zolan ve beraberindekiler meclis toplantısı öncesinde ilçe esnafıyla bir süre sohbet ederek vatandaşlarla selamlaştı. Tavas AK Parti İlçe Teşkilatını ile Tavas Belediyesini ziyaret eden Başkan Zolan ve beraberindekiler Tavas Belediyesinin düzenlediği aşure hayrına katıldı.

Büyükşehir Meclisi, Tavas’da toplandı

Büyükşehir Meclisi, Tavas’da toplandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber