Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Ekim 2016 - 17:18 Yorum: 0

Büyükşehir meclisi terörü lanetledi

Büyükşehir Belediye Meclisi, Hakkari-Şemdinli'de meydana gelen hain terör saldırısını lanetledi.

Büyükşehir meclisi terörü lanetledi

Büyükşehir Belediye Meclisi, Hakkari-Şemdinli'de meydana gelen hain terör saldırısını lanetledi.

Büyükşehir Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Mehmet Savruk başkanlığında toplandı. Ekim ayı meclis toplantısının başında ortak bir bildiriyle Hakkari-Şemdinli'de meydana gelen hain saldırı kınandı. Açıklamayı okuyan Meclis Başkan Vekili Mehmet Savruk, hain saldırı ile bir kez daha Türk milletinin yüreğinin yandığını belirterek, "Terörden beslenenler yine terörün döktüğü kanda boğulacaklardır. Vatan savunması için can veren, bu vatanı kanlarıyla koruyan şehitlerimiz Türk Milletinin gönlünde ilelebet yaşayacaktır. Bu hain terörü Kayseri Büyükşehir Meclisi olarak şiddetle kınıyor, şehitlerimize rahmet diliyor, ailelerine ve Büyük Türk Ulusuna baş sağlığı dileklerimizi sunuyoruz." dedi.

ULAŞIM A.Ş.'DEN BRİFİNG

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Büyükşehir bünyesindeki şirketlerin faaliyetlerine ilişkin sunum yapılması uygulaması başlatıldı. Bu ayki mecliste Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu, raylı sistem tarihçesi, ulaşımla ilgili çalışmalar, şirketin organizasyon yapısı, faaliyet alanları ve aldıkları ödüller gibi konularda meclis üyelerini bilgilendirdi.

34 kilometrelik hat ve 55 istasyonla raylı sistem hizmeti verdiklerini ifade eden Gündoğdu, 2010 yılında 22 milyon olan raylı sistem yolcu sayısının 2015 yılında 37 milyon 200 bine ulaştığını söyledi. Bisiklet paylaşım sistemi hakkında da bilgi veren Feyzullah Gündoğdu, bu sistemi Muğla ve Mersin'e de kurduklarını Malatya'ya kurulması için de çalışmalara devam ettiklerini kaydetti. Şanlıurfa raylı sistem projesinin projelendirme işini de aldıklarını ve ayrıca Devlet Demir Yolları'nın İzmir'deki İzban Banliyö Hattı'nın bakım işini ihaleyle üstlendiklerini dile getiren Gündoğdu, bu yıldan itibaren lastik tekerlekli araçlarla yapılan ulaşımın da Ulaşım A.Ş.'ye geçtiğini belirtti.

73 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

Ulaşım A.Ş.'nin sunumunun ardından meclis gündemine geçildi. Büyükşehir Belediyesi Meclisi ağırlıklı imara ilişkin olmak üzere toplam 73 gündem maddesini görüşerek karara bağladı.

Büyükşehir meclisi terörü lanetledi

Büyükşehir meclisi terörü lanetledi

Büyükşehir meclisi terörü lanetledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber