Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 08 Temmuz 2018 - 15:43 Yorum: 0

Büyükşehir Meclisi toplanıyor

Sakarya Büyükşehir Meclisi 9 Temmuz Pazartesi günü toplanıyor. Oturumda imar planı değişikleri, ilçe belediye meclis kararları ve komisyon raporlarından...

Büyükşehir Meclisi toplanıyor

Sakarya Büyükşehir Meclisi 9 Temmuz Pazartesi günü toplanıyor. Oturumda imar planı değişikleri, ilçe belediye meclis kararları ve komisyon raporlarından oluşan 53 maddelik gündem oylanacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 9 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Büyükşehir Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşecek oturumda ilave 4 madde ile 53 gündem karara bağlanacak. Meclis üyelerinin imar planı değişiklikleri, ilçe belediye meclis kararları ve komisyon raporlarını görüşeceği toplantı saat 14.00'da başlayacak.Toplantıda; SASKİ'nin Adapazarı'na bağlı Bağlar-Köprübaşı ve Süleymanbey Mahalleleri'nde 8 buçuk milyonluk maliyetle inşa edeceği atıksu inşaatı için süreç başlatılacak. Meclis üyeleri Belediye otobüslerinde 1 saat içerisinde ikinci binişlerde geçerli olan yüzde 50 aktarma indirimi kaldırılması ve ikinci binişlerin ücretsiz olması için karar alacak.

Büyükşehir Meclisi toplanıyor

Büyükşehir Meclisi toplanıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber