Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 02 Nisan 2020 - 15:33 Yorum: 0

Büyükşehir vatandaşları yalnız bırakmıyor

Korona virüse karşı tedbir amaçlı çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gıda Bankası hizmetinden faydalanan 60 yaş ve üstündeki...

Büyükşehir vatandaşları yalnız bırakmıyor

Korona virüse karşı tedbir amaçlı çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gıda Bankası hizmetinden faydalanan 60 yaş ve üstündeki ihtiyaç sahibi vatandaşların temel gıda ihtiyaçlarını evlerine götürüyor. Köprübaşı'nda da yürütülen uygulama ile Büyükşehir Belediyesi ekiplerini kapılarında gören vatandaşlar, uygulama nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve insan sağlığını ciddi şekilde tehdit eden korona virüsüne karşı etkin bir mücadele sergileyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu süreçte Gıda Bankası hizmetinden faydalanan 60 yaş ve üstündeki ihtiyaç sahibi vatandaşları yalnız bırakmıyor. Köprübaşı'nda da gerçekleştirilen uygulama ile risk grubunda bulunan vatandaşların evlerini ziyaret eden Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, Gıda Bankasından yararlanan ihtiyaç sahibi bireylerin nakliyattan yağa, çaydan şekere kadar temel gıda malzemelerini kendilerine teslim ediyorlar. Büyükşehir Belediyesi ekiplerini kapılarında gören vatandaşlar uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade ederek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Büyükşehir vatandaşları yalnız bırakmıyor

Büyükşehir vatandaşları yalnız bırakmıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber