Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Eylül 2016 - 14:39 Yorum: 0

Büyükşehir ve Melikgazi ulaşımda buluştu…

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile her iki belediyenin Fen ve Yol Müdürlüklerinin...

Büyükşehir ve Melikgazi  ulaşımda buluştu…

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile her iki belediyenin Fen ve Yol Müdürlüklerinin yetkileri ile Tavlusun bölgesinde açılacak yol üzerinde yol yapımı için yerinde incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

Büyükşehir Belediyesi ile Melikgazi Belediyesi ortak bir çalışması sonucu Kayseri şehrine yeni bir alternatif yol kazandırılacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yeni açılması planlanan ve şu anda fizibilite çalışması gerçekleştirilen alanda görsel bilgi aldıklarını ve bu yolun güneş korniş yolu bağlantılı bir yol olacağını söyledi.

Melikgazi Belediyesi olarak kamu kurum ve kuruluşlar ile her zaman dayanışma, birlik ve koordinasyon içinde çalıştıklarını bu olumlu yönetimin Kayseri'ye yatırım ve hizmet olarak yansıdığını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, Kayseri'nin bir bölge şehir olmasının aslında belediye yatırımlarının kaçınılmaz bir sonucu olduğu kaydetti.

Yıldırım Beyazıt Mahallesinden geçen yol üzerinde viyadük bağlantısı ile Malatya-Kahramanmaraş yoluna birleşecek olan bu alternatif yol ile şehir içi trafikten arındırılmış bir güney yolunu kayseri şehrine kazandıracaklarını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir ve Melikgazi Belediyeleri yol ve ulaşım yetkililerinden detaylı arazi ve yol tanımlama bilgesi aldıklarını bildirdi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, Belediyeler arası uyum, birlikte çalışma, koordinasyon ve paylaşımın şehre ve topluma hizmet olarak yansıdığını sözlerine ekledi.

Büyükşehir ve Melikgazi ulaşımda buluştu…

Büyükşehir ve Melikgazi ulaşımda buluştu…

Büyükşehir ve Melikgazi ulaşımda buluştu…

Büyükşehir ve Melikgazi ulaşımda buluştu…

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber