Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 06 Eylül 2018 - 13:13 Yorum: 0

Büyükşehir WİFİ ağı genişliyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen "Büyükşehir WİFİ" hizmetine bir yenisini daha eklendi.

Büyükşehir WİFİ ağı genişliyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen "Büyükşehir WİFİ" hizmetine bir yenisini daha eklendi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen "Büyükşehir WİFİ" hizmeti, Çorlu Gölbaşı Parkı, Cumhuriyet Parkı ve Süleymanpaşa Sahil Dolgu Alanından sonra Süleymanpaşa Bedesten Meydanı'nda da hizmete sunuldu. Alt yapıları Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından sağlanan proje ile vatandaşlar, Bedesten Meydanı'nda internet hizmetinden ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Vatandaşlar kapsama alanları içerisinde, BÜYÜKŞEHİR-WİFİ isimli kablosuz ağa bağlanarak açılan portal ekranına isim, soy isim, doğum tarihi ve telefon numarası bilgilerini girerek cep telefonlarına gelen şifre ile sisteme kaydolabilecek. Bu işlemin ardından da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen ücretsiz internet hizmetinden yararlanabilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber