Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 28 Haziran 2016 - 10:48 Yorum: 0

Büyükşehir Zabıtasından Toplu Taşıma Araçlarında Klima Denetimi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri, aşırı sıcaklarda minibüs ve otobüslerde klimaların çalıştırılmadığı yönündeki şikayetlerin...

Büyükşehir Zabıtasından Toplu Taşıma Araçlarında Klima Denetimi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri, aşırı sıcaklarda minibüs ve otobüslerde klimaların çalıştırılmadığı yönündeki şikayetlerin artması üzerine, şehir içerisinde hizmet veren toplu taşıma araçlarında klima denetimi yaptı.

Vatandaşlardan gelen yoğun ihbarlar üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri, toplu taşıma araçlarındaki denetimlerini arttırdı. Yapılan denetimler kapsamında, sivil olarak toplu taşıma aracında seyahat eden zabıtalar, sürücünün araç içerisindeki kural ihlallerini ve klimasının çalışıp çalışmadığını yaka kamerası ile kayıt altına alarak, belirlenen noktalarda bekleyen zabıta ekiplerine bildiriyor. Zabıta ekipleri aracı durdurarak, sivil Trafik Zabıta ekibini araç sürücüsüne ve yolculara tanıtıyor. Araç sürücüsüne yaptığı hataları anlatan ekipler, sürücüyü uyarmalarının ardından gerekli yasal işlemi uyguluyorlar.

Zabıta ekipleri, toplu taşıma aracında seyahat eden vatandaşları da klimasını çalıştırmayan veya kurallara uymayan toplu taşıma aracının kooperatif ismi, plakası ve olay zamanını, 444 2 153 çağrı merkezini arayarak veya belediyesinin resmi internet sitesinde yer alan şikayet formunu doldurarak bildirmeleri konusunda bilgilendiriyor.

Büyükşehir Zabıtasından Toplu Taşıma Araçlarında Klima Denetimi

Büyükşehir Zabıtasından Toplu Taşıma Araçlarında Klima Denetimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber