Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 28 Haziran 2016 - 11:03 Yorum: 0

Büyükşehir’de Tempo Düşmüyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in Kayseri'deki ulaşımı rahatlatmayı ve ulaşımın konforu artırmayı öncelikli hedeflerden biri haline getirmesinin...

Büyükşehir’de Tempo Düşmüyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in Kayseri'deki ulaşımı rahatlatmayı ve ulaşımın konforu artırmayı öncelikli hedeflerden biri haline getirmesinin ardından yollarla ilgili yoğun bir çalışma başladı. Başkan Mustafa Çelik, çalışmaların sürdüğü yollarda sık sık incelemelerde bulunuyor.

Büyükşehir Belediyesi bir taraftan yeni yollar için proje çalışmalarını sürdürüyor, bir taraftan yoğun kavşaklardaki sorunların giderilmesi için çalışıyor, bir taraftan da mevcut yolların kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar yapıyor. Yolların kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar şehrin vitrini olarak görülen giriş-çıkış noktalarında da başlatıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, alt ve üst yapısıyla yenilenen şehrin doğu girişindeki yolda incelemelerde bulundu. Bir taraftan şehir içi trafiğini düzenlerken bir taraftan da şehrin ana girişlerini yeniden düzenlemeye başladıklarını ifade eden Başkan Mustafa Çelik, "Şehrin girişleri şehrin vitrini gibidir. Daha önce Kuzey ve Güney girişleri olan Erkilet ve Talas girişlerinde düzenlemeler yaptık. Ama şehrin doğu tarafından girişi olan Kaykoop civarında bir düzenleme yapılmamıştı. Şimdi yolun hem geometrisini düzeltiyoruz hem yol genişliğini artırıyoruz, hem de refüjleri yeniden yapıyoruz. Yolu tek taraflı açtık, diğer taraftaki çalışmaları da kısa sürede bitirip açacağız. Yaklaşık 3 kilometrelik gidiş geliş üçer şeritli yolun altyapısıyla birlikte maliyeti 7 milyon TL'yi buluyor. Doğu girişini bitirince batıda Anbar'dan Serbest Bölge Kavşağı'na kadar olan bölümü yenileyeceğiz. Kayseri'nin girişine yakışmayacak yolları Kayseri'ye yakışır hale getiriyoruz" dedi.

Büyükşehir’de Tempo Düşmüyor

Büyükşehir’de Tempo Düşmüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber