Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Eylül 2016 - 16:08 Yorum: 0

Büyükşehirde yeni genel sekreter yardımcıları belirlendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleşen görev değişikliğinin ardından Genel Sekreter Yardımcıkları görevine Dr. Ali Yeşildal ile Mustafa Altay...

Büyükşehirde yeni genel sekreter yardımcıları belirlendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleşen görev değişikliğinin ardından Genel Sekreter Yardımcıkları görevine Dr. Ali Yeşildal ile Mustafa Altay getirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde Hasan Aydınlık ve Feyzullah Okumuş'tan boşalan Genel Sekreter Yardımcılıklarına Dr. Ali Yeşildal ile Mustafa Altay getirildi. Kısa süre önce Aydınlık, Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevine getirilmiş, Okumuş ise Sayıştay Dış İlişkiler Grup Başkanlığı'na atanmıştı. Boşalan Genel Sekreter Yardımcılıklarına Ulaşım Dairesi Başkanı Mustafa Altay ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Dr. Ali Yeşildal atandı. Yeni Genel Sekreter Yardımcılarının belirlenmesinin ardından daire başkanlıklarının dağılımı da yarın belirlenecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber