Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Ekim 2016 - 10:33 Yorum: 0

Büyükşehir’de yol zirvesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'ye yapılacak yollarla ilgili Karayolları Bölge Müdürü Şenol Altıok'la bir toplantı yaptı.

Büyükşehir’de yol zirvesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'ye yapılacak yollarla ilgili Karayolları Bölge Müdürü Şenol Altıok'la bir toplantı yaptı. Toplantıda, yapılan ve yapılacak olan yollarla ilgili ayrıntılı şekilde görüş alışverişinde bulunuldu.

Karayolları 6. Bölge Müdürü Şenol Altıok Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Ziyarette, Kayseri'de Karayolları ile birlikte yapılacak olan yollar harita ve projeleriyle masaya yatırıldı. Toplantıya, Büyükşehir Belediyesi bürokratları da katıldı.

Şehir ulaşımını rahatlatacak olan alternatif yolların incelendiği toplantıda öncelikle Mimarsinan Köprülü Kavşağı'na bağlantı yolları eklenmesi için görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda ayrıca Başkan Mustafa Çelik'in kısa süre önce Vali Süleyman Kamçı ile incelemelerde bulunduğu Derevenk Viyadüğü'nde gelinen son aşama ele alındı.

Harita ve projeler üzerinde yapılan incelemede Buğdaylı'dan Yamula Barajı'na giden yolla ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber