Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Eylül 2017 - 09:43 Yorum: 0

Büyükşehir’den 17 bin 500 öğrenciye kent kart

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu yıl 17 bin 500 adet yeni indirimli öğrenci kent kartının düzenlemesini yaptı.

Büyükşehir’den 17 bin 500 öğrenciye kent kart

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu yıl 17 bin 500 adet yeni indirimli öğrenci kent kartının düzenlemesini yaptı.

2017-2018 eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 17 bin 500 indirimli öğrenci kent kartını düzenledi. Yeni düzenlenen kent kartların yanı sıra mevcut 25 bin kent kartın da vize işlemleri gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) arasında gerçekleştirilen protokol kapsamında bilgileri alınan 8 bin 593 öğrenci adına düzenlenen kent kartların dağıtımına daha önceden başlanmıştı. Dağıtımına başlanan bu kent kartların yüzde 90'ı öğrencilere teslim edildi.

2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla Kocaeli genelindeki öğrencilere, indirimli yeni kent kartların verilmesi ve mevcut kartların da vize işlemlerinin yapılmasına devam ediliyor. Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı seyahat kartları hizmetleri kapsamında, yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde kent kart çalışmaları başlamıştı. Büyükşehir Belediyesinin özverili çalışması neticesinde 20 Ağustos-20 Eylül tarihleri arasında Umuttepe Kampüsü, İzmit Fuarı içi ve Gebze ofislerinde 17 bin 500 İndirimli Yeni Öğrenci Kent Kartı düzenlendi. Mevcut 25 bin Kent Kart'ın ise vize işlemleri gerçekleştirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber