Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 26 Mayıs 2015 - 13:35 Yorum: 0

Büyükşehir'den Aile içi iletişim eğitimi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM) tarafından yoğun bir şekilde sürdürülen aile eğitim programları kapsamında 50 kişiye daha belge verildi.

Büyükşehir'den Aile içi iletişim eğitimi

Büyükşehir Belediyesi Samanlı Çok Amaçlı Sosyal Tesisi’nde gerçekleştirilen aile eğitim programları sonunda düzenlenen bir törenle katılımcılara belgeleri verildi. Belgelerin verilmesi törenine katılan Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gençay, aile eğitim programlarının önemine değinerek; basit sebeplerle boşanmalar yaşanabildiğini, dolayısıyla evlilikte sabır ve tahammülün büyük önem taşıdığını vurguladı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin 15 adet çok amaçlı sosyal tesisi derneklere tahsis ettiğini anımsatan Gençay, “Malatya’da insanımıza katkı sağlayan çalışmalar yapan derneklerimize bu tesisleri tahsis ederek sosyal faaliyetlerini gerçekleştirmelerini; mahalleye, insanlara faydalı olmalarını istedik. Samanlı Çok Amaçlı Sosyal Tesisimizde başarılı çalışmalar yapan herkese teşekkür ediyoruz. Bu çalışmaların artarak devam etmesini temenni ediyoruz” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür

Kursa katılanlar ise verilen imkanlardan çok memnun kaldıklarını belirterek kendilerine imkan sağlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiklerini kaydetti.

Daha sonra belge almaya hak kazanan 50 kişiden temsili olarak bir bölümüne, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır imzalı katılım belgeleri verildi. Aile eğitim programında Aile İçi İletişim,   Evliliği Sarsan Yanlışlar,  Gelin-Kayınvalide-Kayınpeder,  Çocuklarla İletişim ve  Çocuklarda Görülen Davranış Bozuklukları konularında eğitim verildiği kaydedildi.  

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber