Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
20:34 Şişli’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı20:32 23 Nisan Ataşehir’de coşkuyla kutlandı20:31 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Özgür Özel’den görüşme talebi geldi. Ö...20:24 Pandemiyle başladı, gelenek haline gelen kutlama 4 yıldır devam ediyor20:23 Bakan Güler: "Irak ile ortak bir harekat merkezi kurulması konusunda iki ta...20:22 Kuşadası’nda uzun namlulu silahlarla ateş açılan işletme mühürlendi20:18 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile TBMM’d...20:14 CHP Genel Başkanı Özel, eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i ziyaret ett...20:12 Eyüpsultan’da Ada Nur Uzuner’in ölümüyle ilgili 10 şüpheli adliyeye sevk ed...20:12 Hisarcık’ta kaybolan 55 küçükbaş hayvanı jandarma buldu20:10 Marmaris’teki 23 Nisan kortejinde 104. yıl coşkusu20:08 Fransa’da terör örgütü PKK’yı finanse ettikleri gerekçesiyle 8 kişi gözaltı...20:07 İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Taksim’de 1 Mayıs kutlanması bir yasaklama deği...20:07 İçişleri Bakanı Yerlikaya: "AYM kararı belli 100 yüz kişiyle toplanıp çelen...20:06 Buharkent eski başkanlarından Köprülü son yolculuğuna uğurlandı20:06 Bingöl Emniyet Müdürlüğü’nden özel çocuklara akülü sandalye hediye edildi20:00 Bayburt’ta 23 Nisan coşkuyla kutlandı19:59 Korhan Berzeg’in yaşadığı köyde flaş gelişme19:49 Kuyuya düşen oğlağı AFAD kurtardı19:47 Sıtkı Olçar Çini Müzesinde 23 Nisan’a özel etkinlik
23 Nisan
Yerel 09 Ekim 2016 - 18:18 Yorum: 0

Büyükşehir’den amatör balıkçılığa destek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından ilki düzenlenen Sportif Amaçlı Amatör Balıkçılık Yarışması, Şamlı Mahallesi Göleti'nde düzenlendi.

Büyükşehir’den amatör balıkçılığa destek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından ilki düzenlenen Sportif Amaçlı Amatör Balıkçılık Yarışması, Şamlı Mahallesi Göleti'nde düzenlendi. 30 takım ve 60 amatör balıkçının katıldığı yarışmada dereceye girenlere ödüllerini ve hediyelerini Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur verdi. Bundan sonraki yıllarda da amatör balıkçılık yarışmaları düzenleyeceklerini söyleyen Başkan Uğur, "Biz Büyükşehir olarak amatör balıkçılarımızın yanındayız" dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi tarafından sportif sazan balıkçılığı ve amatör balıkçılığı tanıtmak, sevdirmek ve amatör ruhunu geliştirmek amacıyla Sportif Amaçlı Amatör Balıkçılık Yarışması düzenlendi. Amatör olta balıkçılarının bir araya geldiği etkinlik Şamlı Mahallesi Göleti'nde düzenlendi. Sazan Balığı Tutma Yarışması'na 30 takım ve 60 amatör balıkçı katılırken, 2 gün süren yarışma sonrası en çok ve en büyük sazan balıklarını tutanlar Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un katıldığı tören ile ödüllendirildi.

Ödül töreni öncesi yarışmaya katılan amatör olta balıkçıları ile sohbet eden Başkan Uğur, daha sonra Balıkesir Otizimli Bireyleri Destekleme Derneği (OBİDER) üyesi ailelerin çocukları ile de bir araya geldi. Otizmli çocuklar amatör balıkçılar ile bir araya gelirken, Balıkesir İtfaiye Daire Başkanlığı'nın cankurtarma botları ile gölette tur attılar. Ödül törenine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, amatör olta balıkçıları ve vatandaşlar katıldı.

Tören öncesi Başkan Uğur ve katılımcılar yakalanan sazan balıklarını yeniden gölete saldılar. Uğur daha sonra İtfaiye Daire Başkanlığı'nın cankurta botu ile gölette tur attı.

Ödül töreni öncesi yarışmaya katılanlara ve izleyicilere hitap eden Başkan Uğur, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak ilk defa amatör balıkçılık yarışması düzenlendiğini söyledi.

Bundan sonraki yıllarda da yarışmalar düzenleyeceklerini ifade eden Başkan Uğur, "Sonraki yıllarda daha geniş, daha fazla katılımlı sportif amaçlı balık avcılığı yarışması düzenleyelim. Aamtör balıkçılarımızla görüştük. İnşallah bundan sonrada bu tür faaliyetler düzenleyeceğiz. Biz büyükşehir olarak amatör balıkçılarımızın yanındayız. Kırsal Dairemizin düzenlediği bu yarışma ilk etkinliğimiz" diye konuştu.

Başkan Uğur konuşma sonrası düzenlenen törende dereceye giren amatör balıkçılara ödüllerini verdi. Törende ilk olarak en çok balık tutan kategorisinde 3. olan takımın üyeleri İsmail Hantuk ve Hakkı Özcan ödüllerini Başkan Uğur'un elinden aldı. Daha sonra en çok balık tutan kategorisinde Mesut Kocagöz ve Turgut Kayar ödül aldı. Aynı ekip standart ölçülerde ilk balığı tutan ekip olarakta ödüle layık görüldü. En çok balık tutan ve en büyük balığı tutan kategorisinde ise aynı ekip ödül aldı. Ekip üyeleri Samet Dal ve Hakan Küçükçalık'a da ödüllerini Başkan Uğur verdi. Törende yarışmaya katılan ama dereceye giremeyen amatör balıkçılara da Büyükşehir tarafından hediyeler verildi.

Başkan Uğur ödül töreni sonrası Şamlı Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek sohbet etti.

Büyükşehir’den amatör balıkçılığa destek

Büyükşehir’den amatör balıkçılığa destek

Büyükşehir’den amatör balıkçılığa destek

Büyükşehir’den amatör balıkçılığa destek

Büyükşehir’den amatör balıkçılığa destek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber