Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 15 Mayıs 2016 - 12:43 Yorum: 0

Büyükşehir’den Ankaralılara ’Portakallı Dondurma’

Büyükşehir Belediyesi, Ankaralılara yaz armağanı portakallı dondurma sundu.

Büyükşehir’den Ankaralılara ’Portakallı Dondurma’

Büyükşehir Belediyesi, Ankaralılara yaz armağanı portakallı dondurma sundu.

Büyükşehir Belediyesi BELSO şirketi, hiçbir katkı maddesi içermeyen taze sıkılmış portakal suyundan imal ettiği dondurmayı Ankaralıların beğenisine sunuyor. Yaz kış demeden taze sıkılmış portakal suyu ve diğer meyve sularıyla farklı lezzetleri ucuza doğal vitamin şeklinde sunan BELSO şimdide portakal suyundan imal ettiği dondurma ile Ankaralıların karşısına çıktı.

Kızılay ve Ulus civarında 13 satış noktasında BELSO aracıyla vatandaşların taze sıkılmış meyve suyu ihtiyacını karşıladıklarını vurgulayan BELSO yetkilileri, taze sıkılmış portakal suyundan yapılan dondurma makinesinin şu anda sadece Kızılay meydanında tek bir noktada hizmete girdiğini belirtti.

Dondurma üretiminde hiçbir katkı maddesi kullanılmadığına dikkat çeken yetkililer, portakallı dondurmanın imalatında sadece taze sıkılmış portakal suyu, süt, vanilya, pancar şekeri ve keçiboynuzu tozu kullanıldığını vurguladı.

Dondurma imalatında çoğunlukla maliyeti düşürmek amacıyla süt yerine süt tozu, şeker yerine tatlandırıcı, keçiboynuzu yerine salep kullandığını hatırlatan yetkililer, ürettikleri dondurmanın hiçbir katkı maddesi bulunmaması nedeniyle, taze sıkılmış meyve suyundan sonra sağlıklı dondurmanın da Başkent'teki güvenilir adresi olacaklarını iddia etti.

Denenme imalatıyla tek bir noktada portakallı dondurma lezzetini Ankaralılara tanıtmaya başladıklarını ifade eden yetkililer gelecek talep doğrultusunda portakallı dondurma satışın diğer satış noktalarına da yayacaklarını söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber