Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 13:53 Yorum: 0

Büyükşehir’den Anneler Günü Buluşması

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Aile ve Sosyal İşler Şube Müdürlüğü tarafından Anneler Günü Buluşması programı...

Büyükşehir’den Anneler Günü Buluşması

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Aile ve Sosyal İşler Şube Müdürlüğü tarafından Anneler Günü Buluşması programı düzenlendi. Piknikte bir araya gelen anneler, çocuklarıyla birlikte doyasıya eğlendi.

Battalgazi Fırat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen pikniğe Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Aile ve Sosyal İşler Şube Müdürü Gülay Zengin, Çiğdem Tozkoparan Kadın Kültür ve Spor Merkezi ile MADEM koordinatör ve personelleriyle gönüllüleri katıldı. Özellikle Çiğdem Tozkoparan Kadın Kültür ve Spor Merkezi gönüllülerinin yoğun ilgi gösterdiği piknikte, katılımcılar gönüllerince eğlendi.

Anneler Günü pastasının da kesildiği etkinlik programında aileler gönüllerince eğlenirken, Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal bu tür sosyal projelerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür ettiler. Programda ayrıca annelere karanfil de hediye edildi.

Büyükşehir’den Anneler Günü Buluşması

Büyükşehir’den Anneler Günü Buluşması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber