Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 02 Nisan 2015 - 17:53 Yorum: 0

Büyükşehir'den "Bahar Temiziliği"

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, kent genelinde yeni bir çalışma başlattı.Belediye'den yapılan açıklamaya göre,  "Bahar Temizliği" adında...

Büyükşehir'den 'Bahar Temiziliği'

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, kent genelinde yeni bir çalışma başlattı.

Belediye'den yapılan açıklamaya göre,  "Bahar Temizliği" adında bakım ve onarım birinci etapta Doğumevi Kavşağı ve Demokrasi Meydanı'nda yol, kaldırım, kavşak düzenlemesi, aydınlatma direği ve korkulukların boyanması, köprü altlarının temizlenmesi gibi birçok bakım ve onarım yapılıyor.

Çöken kaldırım ve kırılan taşların yenilenmesi, eskiyen aydınlatma direklerinin değiştirilmesi, bordor taşlarının boyanması, hız kesici bariyerlerin, parkların aydınlatılması gibi konularda çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Daire Başkanlığı, birinci etabın ardından ikinci etap çalışmalarına başlayacak.

Fen İşleri Daire Başkanlığı, şehrin genelinde yaptığı faaliyetlerle kentin düzenine katkı sağlıyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber