Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 19 Ağustos 2018 - 10:58 Yorum: 0

Büyükşehirden Başkentlilere bayram hediyesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çakırlar ve Göksu'yu birbirine bağlayan bulvarı hizmete açarak, Bayram öncesi Başkentlilere adeta Kurban Bayramı hediyesi...

Büyükşehirden Başkentlilere bayram hediyesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çakırlar ve Göksu'yu birbirine bağlayan bulvarı hizmete açarak, Bayram öncesi Başkentlilere adeta Kurban Bayramı hediyesi verdi.

Çakırlar ve Göksu'yu birbirine bağlayan bulvar hizmete açıldı. Göksu 1. TBMM ile Batıkent 1940 Caddeyi birbirine bağlayan toplam 4 kilometrelik bulvar, 3 gidiş-3 geliş ve emniyet şeritleriyle birlikte toplam 35 metre genişliğinde yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından kısa sürede yapımı tamamlanan Batıkent Çakırlar-Eryaman Göksu Kavşağı arasındaki bulvar sayesinde her iki bölgenin trafiği büyük ölçüde rahatlayacak.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın da incelemelerde bulunduğu ve bayram öncesi araç trafiğine açılan bulvar, alt ve üst yapısıyla Başkent ulaşımına yeni ve modern bir görünüm kazandırdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber