Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 22 Nisan 2020 - 17:28 Yorum: 0

Büyükşehir’den çocuklara 23 Nisan hediyesi ‘online tiyatro’

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla "Seksen Günde Dünya Gezisi" adlı çocuk oyununu...

Büyükşehir’den çocuklara 23 Nisan hediyesi ‘online tiyatro’

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla "Seksen Günde Dünya Gezisi" adlı çocuk oyununu sahneye taşıdı. Oyun, 23 Nisan sabahı Denizli Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesapları ile yerel TV'lerden yayınlanacak.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kuruluşunun 100. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocuklar için özel bir program hazırlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Jules Verne'nin dünyaca ünlü "80 günde devri alem" romanını sahneye taşıdı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi tarafından kayda alınan "Seksen Günde Dünya Gezisi" adlı çocuk oyunu 23 Nisan sabahı 09.00'dan itibaren Denizli Büyükşehir Belediyesinin youtube ve sosyal medya hesaplarından (facebook, twitter ve instagram) yayınlanacak.

Deniz Kaptan'ın yönetmenliğini yaptığı oyun Denizli Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarının yanında Denizli'de yayın yapan yerel TV kanallarında da yayınlanacak.

Büyükşehir’den çocuklara 23 Nisan hediyesi ‘online tiyatro’

Büyükşehir’den çocuklara 23 Nisan hediyesi ‘online tiyatro’

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber