Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 17 Nisan 2022 - 10:48 Yorum: 0

Büyükşehirden çocuklara özel proje: ’Arife Çiçekleri’

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Kızılay işbirliğinde düzenlenen "Arife Çiçekleri" projesi ile ihtiyaç sahibi çocuklar, bir giyim şirketinin bağışladığı...

Büyükşehirden çocuklara özel proje: ’Arife Çiçekleri’

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Kızılay işbirliğinde düzenlenen "Arife Çiçekleri" projesi ile ihtiyaç sahibi çocuklar, bir giyim şirketinin bağışladığı sıfır ürünlerle tepeden tırnağa giydiriliyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ve Kızılay işbirliğinde Ramazan Bayramı'na kadar Balıkesir'deki ihtiyaç sahibi çocukların giydirilmesi amacıyla "Arife Çiçekleri" projesi başlatıldı. Proje ile hayırseverlerin bağışladığı sıfır ürünlerin tamamı ekipler tarafından Avlu Kongre ve Kültür Merkezi'nde cinsiyet ve yaş gruplarına göre ayrıldıktan sonra ihtiyaç sahibi çocukların adresine yola çıkıyor. Kent Konseyi Binasında çalışmaları yakından inceleyen Başkan Yılmaz, Türkiye'nin önemli firması çok sayıda çocuk ürünlerini Kızılay'a bağışladığı bilgisini verdi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ve Balıkesir Kent Konseyi üyeleri, sosyal doku analizlerine göre Kızılay'ın gönüllüleriyle beraber ihtiyaç sahibi çocuklarımıza bayramlıklarını ulaştırıyorlar. Çocukların bu bayramda da yüzlerinin güldürüleceğini söyleyen Başkan Yılmaz, "Çok güzel ve heyecanlandıran bir proje. Giyim firmasına, Kızılay gönüllülerimize ve belediye çalışanlarımıza projeyi güzel bir işbirliği içerisinde yürüttüklerinden dolayı çok teşekkür ederim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber