Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Eylül 2016 - 14:08 Yorum: 0

Büyükşehirden Coşkun’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, hayırlı olsun ziyaretine gelen konukları makamında...

Büyükşehirden Coşkun’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, hayırlı olsun ziyaretine gelen konukları makamında ağırlamaya devam ediyor. Coşkun, kendisini tebrik etme nezaketinde bulunan konuklarla ilgili olarak "Bize olan inançları boşa çıkarmamak için çalışmalarımızı tüm gücümüzle sürdürerek, Manisa'mıza yeni yatırımlar kazandırmaya devam edeceğiz." dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz ve Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ertuğrul Yıldırım, MASKİ Genel Müdür Yaşar Coşkun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'un makamında gerçekleşen görüşmede, daha önce Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan Coşkun'un başarılarının MASKİ çatısı altında da artarak devam etmesi yönündeki dilekler iletildi.

"Gördüğümüz destek gücümüze güç katıyor"

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaptığı açıklamada, "Göreve başladığım günden itibaren ziyaretime gelenlere çok teşekkür ederim. Ziyaretime gelenlerin bana ve ekibe olan inançlarını boşa çıkarmamak için çalışmalarımızı tüm gücümüzle sürdüreceğiz. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak Manisa'mıza yeni yatırımlar kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.

Büyükşehirden Coşkun’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Büyükşehirden Coşkun’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Büyükşehirden Coşkun’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber