Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2016 - 16:18 Yorum: 0

Büyükşehirden engelli asansör uyarısı

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından üst Mimar Sinan Bulvarı üzerindeki üst geçitlere yapılan asansörler, bazı amacı dışı kullanımlar nedeniyle...

Büyükşehirden engelli asansör uyarısı

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından üst Mimar Sinan Bulvarı üzerindeki üst geçitlere yapılan asansörler, bazı amacı dışı kullanımlar nedeniyle zarar görüyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, engelli, hamile ve yaşlı vatandaşların üstgeçitleri rahatlıkla kullanabilmeleri amacıyla hizmete sunduğu asansörler, bazı art niyetli kişilerin amacı dışında kullanmaya çalışması ve zorlaması nedeniyle zaman zaman arıza veriyor. Geçtiğimiz gün de buna benzer bir vakadan dolayı arızalanan asansörlere Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri anında müdahale ederek, yaşanan arızayı giderdi. Asansörlerin engelli, hamile ve yaşlılar için hizmette olduğu açıklamasında bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, asansörlerin amacı dışında kullanılmaması ve zarar verilmemesi yönünde vatandaşları çağrıda bulundu. Asansörü kullanan vatandaşlar da, arızanın kısa sürede giderilmesi nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

Büyükşehirden engelli asansör uyarısı

Büyükşehirden engelli asansör uyarısı

Büyükşehirden engelli asansör uyarısı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber