Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 20 Kasım 2017 - 18:18 Yorum: 0

Büyükşehir’den haşere ile mücadele

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından il genelinde haşere ile mücadele çalışmaları sürüyor.

Büyükşehir’den haşere ile mücadele

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından il genelinde haşere ile mücadele çalışmaları sürüyor. Çalışmalar kapsamında 58 bin 797 kanalizasyon hattında sivrisineklere karşı sıcak sisleme kaynak taraması yapıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi temiz çevre ve sağlıklı toplum anlayışı ile il genelinde haşere ile mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında havaların soğumasıyla birlikte kaynak tarama ve ergin sivrisineklerin konakladığı kanalizasyon hatlarında sisleme uygulaması yapılıyor. Bu kapsamda yapılan sıcak sisleme çalışmaları ile ergin sivrisineklerin yaz sezonuna kadar konakladığı yağmur suyu kanalları ve kanalizasyon hatlarında yok edilmesi hedefleniyor. Haşere mücadele işi kapsamında il genelinde kanalizasyon hatlarında toplam 58 bin 797 adet sıcak sisleme uygulaması gerçekleştirildi. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen haşere ile mücadele çalışmaları aralıksız devam edecek.

Büyükşehir’den haşere ile mücadele

Büyükşehir’den haşere ile mücadele

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber