Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Eylül 2016 - 10:43 Yorum: 0

Büyükşehir’den, "herşey dahil" tatil kampları

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başarılı öğrenciler, yaşlı ve engelli vatandaşları, "her şey dahil" tatil kamplarında ağırlamaya devam ediyor.

Büyükşehir’den, 'herşey dahil' tatil kampları

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başarılı öğrenciler, yaşlı ve engelli vatandaşları, "her şey dahil" tatil kamplarında ağırlamaya devam ediyor.

Ankara'dan Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüslerle doğal ve tarihi güzelliklere sahip Akçakoca, Akçay Altınoluk ve Kesikköprü kamplarında konuklar ücretsiz tatil yapmak imkanı buluyor. Kamplarda yaşlılar, engelli vatandaşlar ve başarılı öğrenciler, gruplar halinde yaz ayları boyunca birer haftalık devreler halinde konaklıyor.

Kamplara misafir olan Başkentlilerin, ulaşım masrafları dahil her türlü ihtiyaçları karşılanıyor. Temizlik ve hijyenin üst düzeyde tutulduğu tesislerde konaklayan 60 yaş üzeri, işçi, memur emeklisi, ev hanımından oluşan konuklar, eğitim öğretim döneminde başarılı olmuş öğrenciler, yanlarında bir refakatçiyle kamplara katılan engelli vatandaşlar tatil imkanına sahip oluyor.

Öğrenciler, yeni arkadaşlıklar ediniyor

Büyükşehir Belediyesi'nin tesislerinde bulunan aktivite alanlarından sonuna kadar faydalanan başarılı öğrenciler, yorucu bir eğitim ve öğretim döneminin ardından, tatilin ilk anlarından itibaren renkli anlar yaşamaya başlıyor. Kamplarda öğrencilere t-shirt, şapka ve çantadan oluşan set armağan ediliyor.

Tatil boyunca eğitmenlerinin gözetiminde gündüzleri havuz keyfi yapan öğrenciler, akşamları da animasyon gösterileriyle bütün bir öğretim yılının stresini atıyor. Kamplarda bir araya gelen başarılı ve yetenekli çocuklar, oluşturdukları dostluklarla birbirlerine katkı sağlıyor, birbirlerinden yeni şeyler öğreniyor.

Engellilerin yüzünden gülümseme eksik olmuyor

Engelli vatandaşlar ise kendilerine sunulan imkanlarla refakatçileriyle birlikte tesislerdeki uzman personelin gözetiminde dolu dolu bir tatil yaşıyor.

Günler dolu dolu geçiyor

Kamplarda gün boyu farklı etkinliklere katılan konuklar, tesislerde sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeklerinin yanı sıra sınırsız çay ikramlarından yararlanıyor. Zamanlarını mutlu ve keyifli geçiren konuklar çevreyi tanımaları için düzenlenen gezilere katılıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber