Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Ağustos 2016 - 16:58 Yorum: 0

Büyükşehir’den İnegöllü muhtarlara teknoloji desteği

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl ilçesinde 111 muhtara bilgisayar ve yazıcı dağıttı.

Büyükşehir’den İnegöllü muhtarlara teknoloji desteği

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl ilçesinde 111 muhtara bilgisayar ve yazıcı dağıttı.

Vatandaşların devletle ilk temas noktası olan muhtarlıkların çağın gereklerine uygun şekilde hizmet vermesi maksadıyla bugüne kadar 800 civarında bilgisayar ve yazıcı dağıtan Büyükşehir Belediyesi, bu desteğini İnegöl ilçesinde de sürdürdü. İnegöl İlçesi'ndeki muhtarlıkların talepleri doğrultusunda alınan 111 adet bilgisayar ve yazıcı İnegöl'de restorasyonu devam eden Beylik Han'da düzenlenen törenle muhtarlara dağıtıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, dağıtılan 111 adet özel yazılımlı bilgisayar ve yazıcı ile artık İnegöl'deki muhtarların da teknolojiyi yakaladığını, böylece hizmetlerin daha hızlı ve kaliteli bir şekilde verileceğini vurguladı. Recep Altepe, muhtarların Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan özel yazılımı kullanacağını söyleyerek, "Bu sayede muhtarlarımız kayıt işlemleri, ikametgah belgeleri, nüfus kayıt örnekleri, onay belgesi gibi muhtarlık işlemlerini rahatlıkla yapabilecekler" şeklinde konuştu.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye teşekkür ederek plaket verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber