Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ağustos 2016 - 15:58 Yorum: 0

Büyükşehir’den öğrencilere büyük hizmet

Ordu Büyükşehir Belediyesi, havalimanı ve Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde açtığı tanıtım ve bilgilendirme stantlarında 2016-2017 eğitim-öğretim...

Büyükşehir’den öğrencilere büyük hizmet

Ordu Büyükşehir Belediyesi, havalimanı ve Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde açtığı tanıtım ve bilgilendirme stantlarında 2016-2017 eğitim-öğretim yılı için üniversiteye kayıt yaptırmak üzere şehre gelen öğrencilere tanıtım ve ulaşım hizmeti veriyor.

2016 ÖSYS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Ordu Üniversitesi'nin değişik bölümlerine yerleşen öğrenciler, kayıt yaptırmak üzere 15-19 Ağustos 2016 tarihleri arasında Ordu'ya gelmeye başladı. Yerleştikleri bölümlere kayıt için gelen öğrencilerin işlemlerini kolaylaştırmak,Ordu'ya ilk defa gelen ve henüz kenti tanımayan öğrenci ve ailelerinin şehri en kısa sürede tanımalarına yardımcı olmak amacıyla Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından havalimanı ve otogarlarda tanıtım standı ve öğrenci bilgilendirme masaları kuruldu.

Hem il içinden hem de il dışından gelen öğrenciler ve aileleri, havalimanı ve otogarlarda kurulan stantlarda karşılanıyor. Ordu ili ve üniversitesiyle ilgili bilgilendirme yapılan stantlarda ayrıca "Ordu Turizm Rehberi', "Ordu Yürüyüş Rotaları', "Neden Ordu'ya Gelmeliyim?" isimli kaynaklar ile haritalar hediye ediliyor. Henüz kenti tanımayan öğrenciler ve aileleri, ulaşımda herhangi bir sorun yaşamamaları için Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen araçlarla üniversiteye bağlı yerleşkelere kadar götürülüyor.

Ordu'ya ilk defa gelen öğrenciler ve aileleri, verilen hizmetten duydukları memnuniyeti ifade ederken yapılan çalışma,19 Ağustos 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecek.

Büyükşehir’den öğrencilere büyük hizmet

Büyükşehir’den öğrencilere büyük hizmet

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber