Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 19 Ekim 2017 - 12:43 Yorum: 0

Büyükşehir’den öğrencilere çevre bilinci eğitimi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yardımcı İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine yönelik "Çevre Bilinci Eğitimi" programı düzenlendi.

Büyükşehir’den öğrencilere çevre bilinci eğitimi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yardımcı İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine yönelik "Çevre Bilinci Eğitimi" programı düzenlendi. Programa katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, "Eğitime her zaman destek vereceğiz" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere yönelik başlatılan "Çevre Bilinci Eğitim" programları devam ediyor. Yardımcı İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine yönelik düzenlenen programda öğrencilere, çevre bilinci, çevreye duyarlılık ve sağlıklı yaşam konularında eğitimler verildi. Yardımcı İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen programa Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, Çevre Koruma Kontrol Dairesi Şube Müdürü Mehmet Demir, Kadın Aile Şube Müdürü Sibel Toptan Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hatice Çiftçi Dengiz, Okul Müdürü Vedat kazanç ile öğrenciler katıldı.

"Eğitime her zaman destek vereceğiz"

Şanlıurfa Belediyesinin sosyal ve kültürel faaliyetlerinin yanı sıra eğitime de büyük bir önem verdiğini anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, eğitime her zaman destek vereceklerini belirterek, "Toplumun temel taşı olan çocuklarımızın eğitimlerine destek olmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın eğitilmesi ve bilinçlenmesi çok önemlidir. Her zaman eğitime destek verdik ve bundan sonra da geleceğin çocukları için eğitime destek vermeye devam edeceğiz" dedi. Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hatice Çiftçi Dengiz ile Yardımcı İmam Hatip Ortaokul Müdürü Vedat Kazanç, yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından Sema Çiftçi ve beraberindekiler öğrencilere eğitim seti ile tişört hediye etti.

Büyükşehir’den öğrencilere çevre bilinci eğitimi

Büyükşehir’den öğrencilere çevre bilinci eğitimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber