Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Eylül 2016 - 13:03 Yorum: 0

Büyükşehir’den ‘Öykü Atölyesi’

Malatya'nın kültür-sanat yaşamına katkılar sunan Büyükşehir Belediyesi yeni bir çalışmaya daha imza atıyor.

Büyükşehir’den ‘Öykü Atölyesi’

Malatya'nın kültür-sanat yaşamına katkılar sunan Büyükşehir Belediyesi yeni bir çalışmaya daha imza atıyor. Belediyece ücretsiz olarak "Öykü Atölyesi" açılıyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesindeki Kernek Külliyesi'nde açılacak "Öykü Atölyesi'ne kayıtlar devam ediyor. Öykü Yazarı Emine Batar yönetiminde gerçekleştirilecek proje için 30 Eylül 2016 tarihine kadar başvuru yapılabilecek. Atölyede dersler 4 ay sürecek ve her cumartesi günü 2 saat olarak işlenecek.

Teorik ve pratik derslerin gerçekleştirileceği atölye ile öykü yazarı olmak isteyen edebiyat severlere önemli bir imkan sunulmuş olacak.

'Öykü Atölyesi'ne toplamda 20 öğrencinin alınacağı ve program sonunda katılımcılara belge verileceği belirtilirken, ortaya çıkacak öykülerden de bir derleme yapılarak yayımlanmasının planlandığı kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber