Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 05 Eylül 2016 - 14:08 Yorum: 0

Büyükşehir’den Petshop sahiplerine eğitim

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü, 25 Ekim 2016 tarihinde petshop sahiplerine yönelik ücretsiz eğitim...

Büyükşehir’den Petshop sahiplerine eğitim

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü, 25 Ekim 2016 tarihinde petshop sahiplerine yönelik ücretsiz eğitim semineri düzenleyecek.

5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu çerçevesinde gerçekleştirilecek eğitimde petshop sahipleri hayvan davranışları, bakım ve beslenmesi konuları ile ilgili kanun ve yönetmelikler hakkında bilgilendirilecek. Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecek. Eğitime katılmak isteyenlerin, 3 Ekim 2016 Pazartesi günü saat 17.00'a kadar, dilekçe yoluyla Büyükşehir Belediyesi'ne başvurmaları gerekiyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber