Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Nisan 2021 - 11:38 Yorum: 0

Büyükşehirden şefkat köprüsü

Adana Büyükşehir Belediyesi bir yandan pandemi nedeniyle mağdur olan kesimlere desteğini sürdürürken, bir yandan da bağış yapmak isteyen vatandaşlarla,...

Büyükşehirden şefkat köprüsü

Adana Büyükşehir Belediyesi bir yandan pandemi nedeniyle mağdur olan kesimlere desteğini sürdürürken, bir yandan da bağış yapmak isteyen vatandaşlarla, yardıma ihtiyacı olan vatandaşları buluşturarak şefkat köprüsü oluşturuyor.

Şefkat köprüsü oluşturulması için hayırsever vatandaşlara seslenen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Sevgili kardeşlerim; pandemi başladığında bağış yapmak isteyen vatandaşlarımızla, yardıma muhtaç vatandaşlarımızı buluşturmak için geçen yıl şefkat köprüsü kurmuştuk. Siz bağışlıyorsunuz biz vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Bu mübarek Ramazan ayında da vatandaşlarımızın katkılarını bekliyorum" dedi.

Bağış yapmak isteyen ve yardıma muhtaç vatandaşlar detaylı bilgi ve destek için sefkatkoprusu.com adresinden yararlanabilir ve 153 Çağrı Merkezi'ni arayabilecek.

Büyükşehirden şefkat köprüsü

Büyükşehirden şefkat köprüsü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber